Tänään sitten vihdoin ja viimein sain kennelnimianomuksen postiin, johan tuota on ollut 8kk aikaa. Ja aika jännä et nimi joka on ollut valmiina jo sen 8kk vaihtuikin edellisenä päivänä toiseen joka olikin kaikkein loogisin yhdistellessäni nimiä. :) Mut nyt ootellaan tuleeko rotujärjestyksestä ja kennelliitosta puoltoa vai ei. Sen verran voin paljastaa et nimi tulee olemaan suomalainen.

Eilen oli myös jännä päivä avomiehellä ja hänen omalla hirvikoirallaan Jämtlanninpystykorva Pepillä 1v. Peppi asustelee maalla Suomussalmella ja mies on nyt kuukauden ajan koulannut koiraa hirvijahtiin ja eilen sitten Pepillä oli jo tunnin kaksi hirveä haukussa, jotka mies sitten sai kaadettua. Aivan hurjaa!

Olen itsekin jännännyt, että tuleekohan koirasta hirvikoiraa kun koiran isä on yksi Suomen huipuista. Tänään on sitten saatu pakastettua hirvenlihaa odottamaan talvea. Hirvipaistia ja käristystä, nam!

Peppi asui meillä pentuajan ja on minustakin oikein hyväluonteinen ja ihana koira, Pepillä on tarkoitus tehdä pentuja jos vain soveltuu käyttötarkoitukseen ja terveystulokset on ok.

Eilen kävi kaksi villakoiraa Inkun ja Rosan kans leikkimässä ja vauhtia riitti.  Koirat oli huomaamattomia loppuillan. kun olivat niin väsyksissä.